Popis k aplikaci

Korálková aplikace BeadApp

umožňuje snadno a rychle vytvořit vzory i pro složité šperky z korálků. Při vytváření vzorů již nepotřebujete tužku, pastelky a milimetrový papír, vzor si vytvoříte přímo v aplikaci z korálků v databázi e-shopu PotomacBead. V návrhu tak můžete libovolně otáčet a přesouvat korálky po plátně, měnit jejich barvu či odstraňovat kombinace, které se vám nelíbí, dokud nedosáhnete výsledku dle svých představ.

Plátno s projektem je možné zvětšit či zmenšit dle potřeby a samozřejmostí je možnost uložení projektu. Oproti papírovému plánu tak ušetříte mnoho času a snad i nervů, když se návrh nepovede, protože nemusíte začínat od nuly. Obrázek se vzorem lze vyexportovat jako screenshot.

Zaručeně největší přínos aplikace BeadApp pro návrh korálkového šperku tkví v tom, že nemusíte ručně přepočítávat množství potřebných korálků. BeadApp nejen že automaticky spočítá množství korálků použitých ve vzoru, ale navíc umí vygenerovat i seznam korálků podle jednotlivých typů.

Aplikaci je možné použít zdarma, největším omezením je však pouze 10 druhů korálků v katalogu. Měsíčním nebo ročním předplatným získáte plný přístup k databázi korálků.